Başkan Üzülmez’den Kocaelispor’a maddi destek

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaelispor’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için şahsen de destek olarak örnek bir davranış serg...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaelispor’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için şahsen de destek olarak örnek bir davranış sergiledi. Kocaelispor’un borçlarından kurtulması için başlatılan kampanyalar çerçevesinde Başkan Üzülmez bir jest yaparak kulübe olan bağlılığını ve vefasını gösterdi. Başkan Üzülmez, kendisini ziyarete gelen Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve beraberindeki heyeti, başkanlık makamında ağırlarken Kocaelispor’a destek olmak için söz verdiği 500 adet kombine bileti de Başkan Yavuz’un elinden teslim aldı.

 

Kocaelispor’a destek olmak adına 500 adet kombine bilet alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kocaelispor bu kentin markası, vitrini ve en etkili tanıtım yüzlerinden bir tanesi. Bu yıl 3. Lig'e yükselen ve tekrar eski günlerine dönmek isteyen Kocaelispor, kentimiz adına çok büyük bir değere sahip. Ben inanıyorum ki Kocaelispor’un sahip olduğu bu değerlerle ve kendisini en kötü dönemlerde bile yalnız bırakmayan cefakar, coşkulu taraftarı ile bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

#

25 Eki 2016 - 14:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.