Başkan Vekili Akyıldız, gençlere mutluluklar diledi

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Şaban Akyıldız hafta sonu ilçede gerçekleştirilen nişan ve düğün cemiyetlerine katılarak genç çiftleri tebrik etti....

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Şaban Akyıldız hafta sonu ilçede gerçekleştirilen nişan ve düğün cemiyetlerine katılarak genç çiftleri tebrik etti. İlk olarak Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne giden Akyıldız, Andaç ve Mut ailelerinin çocukları İrem ve Haluk’un nişan yüzüklerini taktı. Ardından Antikkapı Restoran’a geçerek Suadiyeli İbrahim ve Fatma Genç ailesinin zarif kızları Havva ile Emekevler Mahallesi’nden Mustafa ve Ayşe Akgüneş çiftinin yakışıklı çocukları Yakup’un düğün cemiyetine katıldı.


BOL NİKAH ŞAHİDİ

Akyıldız son olarak Gülsen ve İsmail Yazıcı ailesinin kızları Rafiye ile Emine ve Emrullah Peçe çiftinin çocukları Sezer’in Nesa Düğün Salonu’ndaki nikah töreninde şahitlik yaptı. Çiftin diğer nikah şahitleri ise AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Zeki Aygün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak oldu.

#

15 Ara 2015 - 12:52 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.