Başkan Yavuz galibiyeti kime armağan etti?..

ŞAMPİYONLUK MAÇINI İZLEMİŞTİK Başkan Yavuz maçın ardından şu düşüncelere yer verdi: "Önemli olan 3 puan almaktı. Skor 2-1 olmasına rağmen hiç endişe...

ŞAMPİYONLUK MAÇINI İZLEMİŞTİK

Başkan Yavuz maçın ardından şu düşüncelere yer verdi: "Önemli olan 3 puan almaktı. Skor 2-1 olmasına rağmen hiç endişelenmedik. Zemin güzeldi, bu zeminde daha çok gol atmak bizi mutlu ederdi. İnşallah ilerleyen haftalarda olur. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti eski arkadaşım Koray Koral'a hediye ediyorum. Kendisi geçen hafta sağlık problemi yaşamıştı. 2007-2008 sezonunda şampiyonluk maçını birlikte seyretmiştik.

 

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Hocamız son maça kadar tüm takımı hazır görmek istiyor. Hamza bizim için her zaman büyük güç. O'nu sahada görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Hocamız rotasyona devam edecektir. Önümüzde zorlu Çorlu ve Demirspor maçları var. Bu maçları da kazanarak seriye devam etmek istiyoruz. Taraftarımız her zamanki gibi çok iyiydi. Galibiyette emeği olan herkese teşekkür ediyorum".

#

22 Şub 2016 - 14:27 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.