Başkan Yıldırım, Kariyer Günlerine konuk oldu

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdunda düzenlenen Kariyer Günlerinin ilk konuğu oldu. Lise eğitimi Ka...


Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdunda düzenlenen Kariyer Günlerinin ilk konuğu oldu. Lise eğitimi Karamürsel’de aldıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduğunu, ardından İngiltere’de Oxford House College’de dil eğitimini tamamladığını ve iş hayatına ilk olarak Sabancı Holding bünyesinde faaliyet gösteren KRAFTSA’da üstlendiği yöneticilik göreviyle başladığını açıkladı.
“MAİL GÖNDERİN”
Daha sonra 2004 yerel seçimleri ile belediye başkanlığı görevine başladığını ve halen görevine devam etmekte olduğunu açıklayan Başkan Yıldırım, öğrencilere gelecek için hedef koymalarını istedi. Karamürsel’de okuyan tüm öğrencilerin kendilerine ailelerinden emanet olduğunu belirterek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım “Karamürsel’de bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz, istediğiniz zaman arayabilir ya da email gönderebilirsiniz. Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum, karşılaştığınız sorunları bana anlatın ve çözüme kavuşturalım” dedi.

#

26 Ara 2013 - 11:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.