Başkan Yıldırım öğrencilerle buluştu

Karamürsel Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geleneksel Pilav Günü programı gerçekleştirildi. Çok sayıda misafirin katıld...

Karamürsel Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geleneksel Pilav Günü programı gerçekleştirildi. Çok sayıda misafirin katıldığı programda Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Başkan İsmail Yıldırım buradan sonra ise Nazmi Oğuz Ortaokulu’nda yapılan Aşure Günü’ne katıldı.

#

24 Eki 2016 - 11:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.