Başkan’dan Doğusel’e ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AKP İlçe Başkanı Osman Badem’in da eşlik ettiği birliktelikte bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Burada...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AKP İlçe Başkanı Osman Badem’in da eşlik ettiği birliktelikte bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Burada gördüğüm başarı ve heyecan bize mutluluk verdi. Denizcilik ve hukuk alanında uzlaşmayı görmekten dolayı ayrı bir sevinç yaşadık” dedi.

 

HIZ VE GÜVENİRLİK

Doğusel şirketler topluluğunun altı farklı alanda uluslararası standartlarda hizmet vermesinin yanı sıra, topluluğun genel yapısı ile üretim ve ihracat üzerine kurulduğu bilgisini veren Avukat Vedat Doğusel, “Bünyemizde barındırdığımız Doğusel Deniz Mobilya, Viya İç Mimarlık, Huzur Tersanesi Pangea Yat, Magsel Gayrimenkul Danışmanlığı, Selmarin Denizcilik ve Bilteksel Yazılım ve Bilgi Teknolojileri firmaları ile müşteri odaklı çalışmalarımıza günümüzün temel ilkesi olan hız ve güvenilirlik prensipleriyle devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Doğusel ayrıca, “İhracat ve istihdam odaklı çalışmalarını şirket merkezi olan Kocaeli’de devam etmekte olan topluluğumuz, ticari faaliyet alanlarımızı geliştirmek ve güçlendirmek için çalışıyoruz. Bunun yanı sıra devletimizin yaptığı ticari atılıma destek vermek için var gücüyle çalışıyoruz. Başkanlarımızın bugün bizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olurken, iş heyecanımız daha da arttı” açıklamasını yaptı. 

 

ARACI DA ZİYARETTE

GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı da ziyarette yer alırken, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği, Kocaeli Barbaros Denizcilik Kulübü, Körfez Kırım Tatarları Derneği Başkanı Zümran Aracı ve Üyeleri de hazır bulundu. Birliktelik görüş alışverişinin ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

#

26 Mar 2017 - 12:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.