Başkan’dan Namet’in hatıra ormanına destek

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova’da faaliyet gösteren Namet Fabrikası’nı ziyaret etti. Namet Çayırova Fabrikası yöneticileri...

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova’da faaliyet gösteren Namet Fabrikası’nı ziyaret etti. Namet Çayırova Fabrikası yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na bölgede bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’da bulunan Namet Fabrikası’na konuk oldu. Namet yönetiminin bölgede bir hatıra ormanı kurmak istemeleri ise Başkan Karaosmanoğlu’ndan önemli destek gördü.

NAMET ÇAYIROVA’YA ZİYARET
Başkan Karaosmanoğlu, ilimizde bulunan fabrika ve iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Namet Entegre Et Ürünleri Çayırova Tesisleri’ne konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu’nu Namet’in sahibi Kemal Kayar ile yönetim kurulunda yer alan oğulları Nurettin Kayar, Haluk Kayar, Faruk Kayar ve Hikmet Kayar ile genel müdür Özcan Albak karşıladı. Ziyarette Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da hazır bulundu.

“DEĞERLİ BİR GELİŞME”
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak fabrika yöneticilerinden faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Buradan fabrika yemekhanesine geçen Başkan Karaosmanoğlu, işçilerle birlikte yemek yedi. Namet’in Çayırova ve Kocaeli için önde gelen kurumlardan biri olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Sanayi kenti Kocaeli’nde Namet gibi Türkiye çapındaki firmaların yer alması kentimiz adına çok önemlidir. Namet’in kentimizde bir hatıra ormanı oluşturması da bizim açımızdan çok değerli bir gelişmedir” dedi.

#

14 Şub 2013 - 14:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.