Başkan’dan Roman çocuklara nasihat

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Tüm sınıfları tek tek dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, bilgi evindek...

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Tüm sınıfları tek tek dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, bilgi evindeki Roman çocuklarına öğretmenlik yaptı.

Kocaeli’ni bilgi evleriyle donatmaya büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fırsat buldukça ilçelerdeki bilgi evlerini ziyaret ediyor. Bilgi evlerindeki idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, 7’den 70’e bilgi evlerinden yararlanan vatandaşlarla da yakından ilgileniyor. İzmit Serdar Bilgi Evi’ne konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, buradaki bilgisayar, okuma yazma ve sosyal etkinlik sınıflarını tek tek dolaştı.

SINIFLARI TEK TEK DOLAŞTI
Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Serdar Bilgi Evi’nde çocuklarıyla birlikte okuma yazma kursuna gelen Roman annelerle görüştükten sonra sınıfları ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, derslerine çok iyi çalışmalarını, evde uzun süre televizyon izlememelerini ve bilgisayar oyunlarını boş vakitlerinde oynamalarını tembihledi.

OKUMA YAZMA ÖĞRETTİ
Kendisi de eğitimci olan Başkan Karaosmanoğlu, Roman çocuklarıyla tek tek ilgilenerek okuma yazma öğretti. Başkan Karaosmanoğlu’nun öğretmenlik yaptığı çocuklar, çok hevesli bir şekilde cümleleri tek okumaya başladı. “Bunlar bizim çocuklarımız, her şeyleriyle yakından ilgileneceğiz” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız okuyacak ve geleceğin bilim adamları, belediye başkanları, mühendisleri, öğretmeleri olacak” ifadesini kullandı.

#

02 Şub 2012 - 16:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.