Başkanın eli tutulmaz!

Dereceye giren Gölcük Belediyespor sporcularından Ceren Alponat, Melih Oğuz, Ayşenur Nergiz, Eren Gölbaşı, Berkay Gözgören, Kerem Karagözoğlu, Doruk Ç...

Dereceye giren Gölcük Belediyespor sporcularından Ceren Alponat, Melih Oğuz, Ayşenur Nergiz, Eren Gölbaşı, Berkay Gözgören, Kerem Karagözoğlu, Doruk Çalışoğlu, Burak Sarımehmet, İpek Sezer, Kerem Karaçengel, Berkant Gözgören ve Antrenörleri Kadir Doğan, Birkan Agun Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

 

PARLAK NESİLLER GELİYOR

Başarılı yüzücüleri kutlayan Başkan Ellibeş, “Gelecek nesillerimizin çalışkan ve parlak bir nesil olması için onları spora bağlamalıyız. Bu gençlerimiz daha çok küçük yaşta çalışarak, emek harcayarak başarının ne demek olduğunu öğreniyorlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Ancak daha çok çalışarak bir sonraki şampiyonalarda daha iyi dereceler bekliyorum” dedi.

#

18 Ağu 2017 - 11:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.