Başkanlar, Üzülmez’e konuk

        AKP’li ilçe başkanlarının belediye başkanlarını ziyaretleri devam ediyor. Başkanlar önceki gün de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e k...

 

 

 

 

AKP’li ilçe başkanlarının belediye başkanlarını ziyaretleri devam ediyor. Başkanlar önceki gün de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e konuk oldular. Ziyarette Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de hazır bulundu.

 

YÜCEL KONUŞTU

Başkanlar adına ziyarette konuşan Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, “Bu ziyaretlerle birlik ve beraberliğimiz bir kez daha göstermiş oluyoruz. Her zaman yerel yöneticilerimizin yanında yer alacağız. Kartepe için en iyi hizmetlerin yapılacağına olan inancımı belirtmek istiyorum. Başarılar diliyoruz” dedi.

 

HER SEÇİMDE OYLAR ARTTI

İlçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Birlikteliğimiz sürecek. Partimize olan teveccüh her seçimde artıyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Teşkilatlar ve seçilmişler arasındaki bu uyum sürdüğü müddetçe hizmetler de artacaktır” dedi. Üzülmez, il genelindeki başarının gelecek seçimlerde de devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

 

#

28 May 2014 - 13:51 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.