Başkanlardan Hüseyin Yusuf’a tam destek

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak 7 Haziran seçimleri öncesinde hazırlıklarını sürdüren Hüseyin Yusuf, istişare sürecini gece gündüz demeden...

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak 7 Haziran seçimleri öncesinde hazırlıklarını sürdüren Hüseyin Yusuf, istişare sürecini gece gündüz demeden yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları ve kent dinamikleri ile sık sık bir araya gelen Yusuf, bu kez sahibi olduğu Likarba Restaurant’ta AK Parti’nin kuruluşundan bu yana dek İzmit, Başiskele ve Kartepe teşkilatlarında görev alan belde başkanlarıyla bir araya geldi.Hüseyin Yusuf’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya katılım yüksek olurken, başkanlar kuruluş sürecinden günümüze uzanan süreçle ilgili hasbihal etti.

 

“ARAMIZDAKİ KARDEŞLİK HUKUKU”

Partide emeği geçen belde başkanları ve teşkilat mensupları ile bir arada olmaktan dolayı onur duyduğunu belirten Hüseyin Yusuf, “Ben teşkilattan gelen bir kardeşiniz olarak sizlerle birlikte bugüne dek omuz omuza siyaset yaptım. Bu süreçte aramızda oluşan hukuk aynı zamanda bir kardeşlik hukukudur. Aradan yıllar geçmesine rağmen bugün burada bütün kardeşlerimi yanımda görüyor olmak beni hem ziyadesiyle mutlu etti hem de geleceğe dair umutlandırdı" dedi.

#

15 Mar 2015 - 10:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.