Bayramdan sonra AKP'de süreç başlayacak!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Soba, bölge basını ile bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda Soba, refer...

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Soba, bölge basını ile bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda Soba, referandum süreci sonrası ve gündeme ilişkin konularla ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti İlçe binasında Gerçekleşen toplantıya AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, partililer ve çok sayıda gazeteci katıldı.

 

“Gebze teşkilatları olarak bu tarihi oylamadan yüzümüzün akıyla çıktık”

16 Nisan referandum sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “16 Nisan referandum sonuçları ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Biz Gebze’de hemen hemen her gün milletvekillerimizin katılımıyla, haftada bir bakanımızın Gebze’ye gelmesiyle haftada en az bir gün Büyükşehir Belediye Başkanımızın gelmesiyle, Gebze Belediye Başkanımızın ayrı programları ve bizim kendi programlarımızla güzel çalıştık. Gebze’de hem 7 Haziran hem de 1 Kasım seçimlerinden elde ettiğimiz tecrübelerle birlikte mükemmel çalışmalar yaptık. Bu seçim çalışmalarının sonuçlarını da hep birlikte aldık. Türkiye genelinde yüzde 51,4, ilde de yaklaşık yüzde 56 buçuk olan referandum da ki evet sonuçları Gebze’de de 60’ın üzerinde oy aldık. Burada da yaptığımız çalışmaların karşılığını almış olduk. Kendi özgür iradesi ile evet ve hayır diyen tüm Gebzeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Gebze teşkilatları olarak bu tarihi oylamada yüzümüzün akıyla çıktık” dedi.

 

“MKYK’da Kocaeli teşkilatlarının temsil edilmesi bizleri mutlu etti”

Olağan kurultaya yönelik değerlendirmelerde bulunan Soba, “16 Nisan’dan sonra yasalaşan 16 maddeden bir tanesi partili cumhurbaşkanlığıydı. YSK’nın kesin sonuçları açıklamasından sonra kurucu genel başkanı cumhurbaşkanımızın partiye üyelik çalışmaları hemen başladı. Aşkıma, sevdama geri döndüm sözleri ile üyeliğini yaptığımız kurucu genel başkanımıza hoş geldin dedik ve 21 Mayıs’ta da 3.Olağan kurultayını yaptık. Gebze’nin de Kocaeli’nin de yoğun katılımıyla gerçekleşen bir kongre oldu. Çok başarılı bir kongre sürecini tamamlamış olduk. MKYK’da isim olarak hangi vekilimizin olduğuna çok bakmayız. Önemli olan Kocaeli teşkilatlarının orada değerlendiriliyor olmasıdır. Bu dönemde de abimiz dediğimiz Kocaeli Milletvekilimiz MKYK’da görev aldı. Orada MKYK’da Kocaeli teşkilatlarının temsil edilmesi bizleri mutlu etti” şeklinde konuştu.

 

“Bayramdan sonra da AK Parti’de kongre süreçleri başlamış olacaktır”

Ramazan ayının ülkeye birlik beraberlik getirmesi dileklerinde bulunan Soba, “Sayın cumhurbaşkanımızın artık Genel Başkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun bir Avrupa seyahati var. Döndüğünde MYK belli olacaktır. Bayramdan sonra da AK Parti’de kongre süreçleri başlamış olacaktır. Elimizde resmi bir takvim yok ama bayramdan sonra bu başlayacaktır. Yılsonuna kadar kongrelerimiz yapmamız gerekiyordu. Öyle görünüyordu 2018’e kalmadan AK Parti belde, ilçe ve il kongrelerini tamamlamış olacak. Bu gece ilk teravih namazı ile başlayacağımız Şehri Ramazan ayına girmiş oluyoruz. Şimdiden Rabbim tutacağımız oruçları kabul eder. Bu vesile ile ramazanın ülkemize gönül coğrafyamıza tüm İslam alemine birlik beraberlik getirsin. Açıklamaların ardından program yapılan soru cevapla sona erdi.

#

26 May 2017 - 14:50 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.