BBP’nin il gençlik kolları başkanlığına Balcı atandı

12 Haziran’daki seçimlerde başarılı olmak isteyen ve gençliğe büyük önem veren BBP, il gençlik kolları başkanlığına Kerem Giral Balcı’yı atadı.BBP İl...

12 Haziran’daki seçimlerde başarılı olmak isteyen ve gençliğe büyük önem veren BBP, il gençlik kolları başkanlığına Kerem Giral Balcı’yı atadı.

BBP İl Başkanlığı, önceki akşam il gençlik kolları başkanını atadı. İl gençlik kolları başkanlığına Kerem Giray Balcı atandı. Balcı, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyleyerek, “Biz bir çatı altında kendimize düşen görevi büyük bir aşkla yapacağız. Kendi çıkarları için siyaset yapanlardan çok farklıyız. İnancımız o ki güzel şeyler planlıyoruz. Bizim bazıları gibi alt ve üst kimliklerimiz yok. Biz Türk milletiyiz. Biz büyük birliğiz ve birlikten yanayız.
Gençliğin sesine kulak verin! Çünkü biz Türkiye’yiz” dedi.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN
BBP İl Başkanı Rıza Güven Usta da yaptığı konuşmada, gençlerin ve partililerinin eğitime açık olmaları gerektiğini, lise ve üniversite eğitimlerini bitirmelerini, kendilerini geliştiremeyenlerin bu ülkeye faydası olmayacağını söyledi. Konuşmasında iktidarı da eleştiren Usta, “Son 2-3 yılda iktidar iş, aş ben veririm diyor. Bu kula kulluk değil midir? Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk başlarda kula kulluk sistemini kaldıracağız diyordu. Şimdi onlar bu sistemi ülkenin tam ortasına koydu. Muhsin başkanın dediği gibi Alperen dili kalbine, kalbi Allah’a teslim olandır. Biz hem Müslüman hem Türk’üz” dedi.

#

18 Nis 2011 - 09:41 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.