Bebek cesedi bulundu!

Bu sabah saatlerinde Sapanca Gölünün kıyısında bebek cesedi bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre, Sapanca Gölü’nü ziyaret eden vatandaşlarca kıyıya...

Bu sabah saatlerinde Sapanca Gölünün kıyısında bebek cesedi bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre, Sapanca Gölü’nü ziyaret eden vatandaşlarca kıyıya vuran çöplerin arasında bir bebek cesedi bulundu. İlk bakışta oyuncak sanılan bebek cesedine yaklaşan vatandaşlar gerçek bir bebek olduğunu fark ettiler. Durum hemen polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, 2-3 günlük olduğu tahmin edilen bebek cesedi üzerinde yaptıkları inceleme devam ediyor.

#

15 Mar 2016 - 16:27 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.