Bedava balık ekmeğe hücum

Balık avı yasağının kalkması nedeniyle, İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği tarafından önceki gün vatandaşlara bedava balık ekmek dağıttı“...

Balık avı yasağının kalkması nedeniyle, İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği tarafından önceki gün vatandaşlara bedava balık ekmek dağıttı
“1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu Açılışı” adı altında gerçekleştirilen etkinlikte Marina’da bulunan Yüzer Tekne Lokantaları Marina İskelesi’nde ızgaralarda balık pişirerek gelen vatandaşlara ücretsiz dağıttı. İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği; ancak 3 yıldır Ramazan ayına denk geldiği için ertelediği “ücretsiz balık ekmek” ikramı önceki akşam gerçekleştirildi.
YÜZLERCE KİŞİ SIRAYA GİRDİ
Yüzlerce kişi balık ekmek alabilmek için kuyruğa girerken iki saatlik süre içinde yaklaşık 2 bin kişi bedava balık ekmek yedi. İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Karahasan, “Barış, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularına en ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, balık avı sezonunun açılmasıyla birlikte, böyle bir etkinliği düzenlemekten dolayı Yüzer Balık Lokanta İşletmecileri olarak çok sevinçliyiz. Tüm kısıtlamalara rağmen yeni balık avı sezonu hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Karahasan, bu geleneğin 2005 yılında başlatıldığını belirterek, son 3 yıl 1 Eylül’ün Ramazan ayına rastlaması nedeniyle yapılmadığını ifade etti.

#

03 Eyl 2012 - 10:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.