Bedri Dölkeleş, Keskin ve ekibini kutladı

DERNEKÇİLİK ZOR İŞTİR Dernekçiliğin önemli ve meziyetli bir iş olduğunu belirten Dölkeleş şunları söyledi. "1984'te Kocaeli'ne geldim. Dönemin değ...

DERNEKÇİLİK ZOR İŞTİR

Dernekçiliğin önemli ve meziyetli bir iş olduğunu belirten Dölkeleş şunları söyledi. "1984'te Kocaeli'ne geldim. Dönemin değerli büyükleri Ankara'daki örgütçülüğümden feyz alarak buradaki derneği kurmamı istedi. O yıllarda arkadaşlarımız Papağan Meyhanesi'nde toplanırdı. Camiamız için mutlaka bir dernek kurulması gerekiyordu. Dernek kurmak da yetmiyordu. Sürekli bir arada olmak ve görüşlerimizi bir birimizle paylaşmamız lazımdı"

 

İLK LOKAL BİNAMIZ YANDI

"1986'da derneğimizi kurduk. Ancak derneği lokal haline de getirmemiz de lazımdı. Acısu'da yer alan ilk lokalimize yerleştik. Kısa bir müddet sonra gaz sobasından sızan gazın tutuşması ile lokal yandı. Ardından rahmetli Mehmet Yalaz'ın apartmanının 4. katına geçtik. Sürekli derneği hareketli vaziyette tuttuk. Yıllardır da lokal merkezden biraz uzaktı"

 

YERİNDE BİR HAREKET

"Şu an Amatörevi'nde hakem ve gözlemcilerimize tahsis edilen yerin lokal olarak etkin yararlanılmadığına dair duyumlarım oldu. Lokal, merkezi bir yerde olmadığı zaman hakem ve gözlemci arkadaşlarımız çok sağlıklı bir fikir birlikteliğinde bulunamıyor, kendilerini zihinsel anlamda geliştiremiyor. Açıkçası camianın böyle bir lokale ihtiyaçları vardı. Burasının Amatörevi'ndeki yerden çok daha farklı ve çeşitli faydaları olacaktır. Dernek başkanını ve ekibini cüretkar hamlesinden ve önemli bir ihtiyacı karşılamalarından ötürü kutluyorum" Erdem ÖVÜÇ

#

26 May 2015 - 12:07 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.