BEKİR SITKI ÖZER, HAYVANAT BAHÇESİNDE

Derince Bekir Sıtkı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri önceki gün Darıca Hayvanat Bahçesini gezdi. Sabah okuldan hareket eden minikler öğretmenler...


Derince Bekir Sıtkı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri önceki gün Darıca Hayvanat Bahçesini gezdi. Sabah okuldan hareket eden minikler öğretmenleri ve velileriyle birlikte hayvanat bahçesinde unutamayacakları bir gün yaşadılar. Sadece isimlerini duydukları ama hiçbir şekilde görme imkanı bulamadıkları hayvanları karşılarında gören miniklerin sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi. Gezide öğrencilere ailelerin yanında öğretmenleri Sevim Ayvalı Topal, Dilek Solmaz, Ayşe Üner ve Halime Kılıç da eşlik etti. Gezi sonundan oldukça neşeli görünen öğrenciler bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirttiler.

#

23 May 2012 - 12:16 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.