Belde A.Ş.’ de yetki Belediye İş’ te

Belde A.Ş. çalışanları kendi hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için kendi sendikalarını, kendi özgür iradeleriyle seçtiler. Kocaeli Büyükşeh...

Belde A.Ş. çalışanları kendi hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için kendi sendikalarını, kendi özgür iradeleriyle seçtiler.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü’ nde yetki için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yapılan başvurumuz sonuçlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Belde A.Ş.’ de yetkili sendikanın Belediye - İş Sendikası olduğu yönünde kararını açıkladı.
 
Sendikal örgütlenmelerde en önemli süreç işçilerin tercihlerini özgürce yapabilmeleridir. Belde A.Ş.’ de bu süreç Belediye Başkanımızın tarafsız tavrıyla demokratik bir ortamda gerçekleşmiştir. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 
Belediye-İş Sendikasının sendikal ilkeleri ışığında üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalara hemen başlayacaktır.  İşçi arkadaşlarımızla, işyerlerinde yapacağımız toplantılarla, Toplu İş Sözleşmesi Teklif Taslağını işçi arkadaşlarımızla hazırlayacağız. İşçi arkadaşlarımızın görüş ve talepleri doğrultusunda Toplu İş Sözleşme sürecini şeffaf biçimde yürüteceğiz.
 
Bu kararın Belde A.Ş. çalışanlarına hayırlı olmasını diler, örgütlenmesini Belediye İş çatısı altında tamamlayan Kent Konut çalışanları için de beklenen kararın bir an önce çıkmasını temenni ederiz.
 
Belediye İş Sendikası sendikal ilkeler ışığında üyeleri adına mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.  Saygılarımla. 29.09.2011

#

29 Eyl 2011 - 13:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.