“Belediye başkanlarından şikayetçi değiliz”

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek; “Belediye başkanlarından şikayetçi değiliz”Ak Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 3’üncü Kocaeli Yerel Seçimle...

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek; “Belediye başkanlarından şikayetçi değiliz”

Ak Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 3’üncü Kocaeli Yerel Seçimlere Hazırlık Şurasında konuşan il başkanı Mahmut Civelek, “ Mevcut belediye başkanlarından şikayetçi değiliz. Dileyen herkes bizim partimizde aday olabilir” dedi


Toplantıya Ak Parti il başkanı Mahmut Civelek, SKM başkanı Halit Çokan, AK Parti il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, Ak Parti il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve ilçe başkanları katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Civelek, Belediye başkanlarından şikayetlerinin olmadığını ve isteyen herkesin aday olabileceğini söyledi.

“BİZDE DİĞERLERİ GİBİ ÇEKİŞTİRME OLMAZ”
Kendi içlerinde çekiştirme olmayacağından bahseden Civelek, ”Hiçbir arkadaşımız hiçbir kimseye endekse değil. Bizde diğer partiler gibi çekiştirme olmaz. Kim çıkarsa o bizim adayımız diye peşinden gider” dedi. Vites küçülterek değil vites yükselterek yollarına devam edeceklerini söyleyen Civelek, “Hafta sonu herkesi evinde olması gerekirdi fakat ‘benim büyük ailemle toplantım var’ deyip geldiler” dedi.

“BAŞVURU DEMOKRATİK HAKTIR”
Belediye başkan aday adaylıkları için yorum yapan Civelek, “Başvurular demokratik haktır. Bu belediye başkanlarından memnun değiliz anlamına gelmez. Her zaman belediye başkanlarının yanında olduk ve yıpratılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz” şeklinde konuştu. Kamuoyu yoklamalarında aynı adaylarla seçime girildiğinde bile yeniden kazanabileceklerini ifade eden Civelek, başka kişilerin de hizmet yapma isteğini doğallıkla karşıladığını söyledi.

“KOLTUK KAVGASI YOKTUR”
Seçimlerin ve tek hedeflerinin aziz vatana hizmet etmek olduğunu vurgulayan Civelek, koltuk kavgasının olmadığını ve aday olan kişi her kim olursa olsun destek olacaklarını ifade etti. Civelek, parti dışındaki kişilerin de aday olabileceklerini ve 1 Kasım itibariyle SKM çalışmalarının devreye gireceğini söyledi.

“RESMİ BİR BAŞVURU YOK”
Belediye aday adaylıkları için resmi bir başvurunun olmadığını da açıklayan Mahmut Civelek, “Çok dosya alan var. Benim tahminim hareketlilik kurban bayramında olacak. Birçok kişiyle de görüşmelerimiz var ve devam edecek” dedi. Yapılan açıklamalardan sonra toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

#

06 Eki 2013 - 09:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.