Belediye çalışanları yangın söndürdü!

İzmit Belediyesi çalışanları uygulamalı olarak yangın eğitimi aldılar. Belediyenin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Sivil Savunma Amirliği tar...



İzmit Belediyesi çalışanları uygulamalı olarak yangın eğitimi aldılar. Belediyenin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Sivil Savunma Amirliği tarafından çalışanlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yangın söndürme ve cihazların kullanımı konusunda eğitim verildi. İzmit Belediyesi’nin Acil Kaçış Planında görevli 78 personele gruplar halinde verilen eğitim 3 gün sürdü. Pratik ve teorik olarak gerçekleştirilen eğitimi Mesut Çepil verdi. İtfaiyenin eğitim alanında gerçekleşen etkinlik sonunda İzmit Belediyesi çalışanları yangın söndürmeyi uygulamalı olarak gördüler. Yetkililer, bu tür eğitimin sık sık tekrarlanacağını söylediler.

#

25 Kas 2013 - 12:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.