Belediye-İş Sendikası 1320 üyeye ulaştı

Büyükşehir Belediyesi, İSU ve şirket çalışanlarının sendikalaşma süreci devam ediyor. Belediye-İş Sendikası 1320 üyeye ulaşırken, üye kayıtları devam...

Büyükşehir Belediyesi, İSU ve şirket çalışanlarının sendikalaşma süreci devam ediyor. Belediye-İş Sendikası 1320 üyeye ulaşırken, üye kayıtları devam ediyor. Belediye-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Adnan Uyar tarafından eleştirilere cevap verildi.

Büyükşehir Belediyesi ve İSU’da çalışanların sendika değiştirmeleri devam ediyor. Hizmet-İş Sendikası’ndan istifa edenler Belediye-İş Sendikası’na üye oluyorlar. Sendika değiştirmeler ve kamuoyunda yaşanan tartışmalara cevap vermek için sendika binasında Belediye-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Adnan Uyar basın açıklaması yaptı. Uyar “Başlattığımız mücadele devam ediyor. Sadece Büyükşehir Belediyesi ve İSU çalışanları değil, belediye bünyesinde 2600 şirket çalışanları da sendikamızı tercih etmektedirler. Bu örgütlenmenin önünü açan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz. Bu 2600 çalışan heyecanlanmıştır. Onların mutluluğunu gördük. 2.816 Büyükşehir Belediyesi ve İSU çalışanlarının sayısıdır. Bu çalışanların 205 Sağlık-İş Sendikası’nda, 2.611 arkadaşım dün itibariyle 1.320 arkadaş sendikamıza üye oldular. Üyeliklerimiz devam etmektedir. Yetkiyle ilgili bir derdimiz yoktur. Biz yine buradan işçi arkadaşlarımızın sendika tercihlerine müdahale etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz. Ayrıntılar geliyor...

#

22 Haz 2011 - 14:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.