Belediye personeli kan bağışında bulundu

Körfez Belediyesi ve Türk Kızılayı iş birliği ile örnek bir çalışmaya daha imza atıldı. Belediye Hizmet Binası önüne gelen kan bağışı aracı, hem beled...

Körfez Belediyesi ve Türk Kızılayı iş birliği ile örnek bir çalışmaya daha imza atıldı. Belediye Hizmet Binası önüne gelen kan bağışı aracı, hem belediye personelinin hem de vatandaşların kan bağışını kabul etti. Kan bağışı kampanyası kampanyasına ilk katılanlar arasında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu ve birim müdürleri oldu. Belediye personeli kan verirken, vatandaşlara da çağrıda bulundu.'Kan bağışı süreklidir ve büyük bir ihtiyaçtır' diyen Körfez Belediyesi personelleri, “Bugün kana ihtiyacımız olmayabilir. Ama bir dakika sonra bir bakarsınız ki sizin ya da sevdiğiniz birinin kana ihtiyacı olabilir. O yüzden kan bağışı önemlidir. Aslında kan değil, can veriyoruz. Bunun önemini en güzel bu sözler anlatır” ifadelerini kullandı.Kızılay personeli ise Körfez Belediyesi çalışanlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

#

30 Mar 2017 - 23:30 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.