Belediyeden atık uyarısı!

İzmit’te çevre kirliliğine neden olanlar cezalandırılacak. Belediyenin Temizlik İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek...

İzmit’te çevre kirliliğine neden olanlar cezalandırılacak. Belediyenin Temizlik İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek dolaşıp çevre kirliliğine neden olanları tespit ediyor. Yetkililer, özellikle boş alanlara inşaat atıkları başta olmak üzere, kullanılmış ev eşyası ve çöp atıldığını dile getirdi.

 

“BELEDİYEYE BİLDİRİN”

Konu hakkında açıklama yapan belediye yetkilileri, “Çevrenin temiz tutulması, boş alanlara atık atılmaması konusunda defalarca uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı kişiler çevreyi kirletmeye devam ediyor. Belediye olarak kirliliğe neden olanlar hakkında yasal işlem yapıyoruz” dediler. İlgililer, vatandaşlardan inşaat atığı ve kullanılmış ev eşyası bulunanların 318 00 00 numaralı telefonu aramalarını istedi.

#

27 Kas 2015 - 21:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.