Belgeli arıcı oldular

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan arıcılık kursunu bitirenlere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Tarım İl Müdürlüğü’...

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan arıcılık kursunu bitirenlere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Tarım İl Müdürlüğü’nden Mustafa Erdoğan tarafından verilen 80 saatlik arı yetiştiriciliği kurusuna 35 kişi katıldı. Kursu başarıyla bitirenlere sertifikaları İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Güray Oruç ve Dr. Mehmet Örgev tarafından verildi.  Kursiyerlere sertifikalarının yanı sıra birer adet arı kovanı, elbise ve körük de hediye edildi.

 

70 KİŞİNİN KATILIMIYLA

İzmit Belediyesi’nin 3. arı yetiştiriciliği kursunun Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan KAMEDER’in merkezinde açıldığı kaydedildi. Belge dağıtım töreninde KAMEDER Başkanı ve aynı zamanda İzmit Belediye Meclis üyesi olan Engin Uztürk de hazır bulundu. Yetkililer. 4. arı yetiştirildiği kursunun da halen Belsa A. Blokta 70 kişinin katılımıyla devam ettiğini söylediler.

#

29 May 2017 - 15:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.