BEM-BİR-SEN yeni hizmet binası açıldı

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN)’in İzmit Çurbağ Mahallesi, Eski Küçük Hamam Sokak, No.3’de ki yen...

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN)’in İzmit Çurbağ Mahallesi, Eski Küçük Hamam Sokak, No.3’de ki yeni şube binası edilen dualar eşliğinde hizmete açıldı. Açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Recai Karslı, Levent Uslu, Ben Bir Sen Şube Başkanı Sadican Aygen,Memur Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve çok sayıda sendika üyesi katılım gösterdi.

 

BEN-BİR-SEN GÜCÜYLE YERİNİ ALDI

Yeni Şube binası açılışında konuşan Ben Bir Sen Şube Başkanı Sadican Aygen “Yıllar önce yürümeye başladığımız bu kutsal görevde başladığımız gün ile bu gün arasında büyük mesafe kat ettik, metruk yapılarda başlayan mücadelemiz bir çığ gibi büyüyen yapıya ulaştı. Memur-Sen Konfederasyonumuz yıllar içinde Türkiye’mizin en büyük yetkili ve etkili sivil toplum örgütü oldu, Bem-Bir-Sen de bu çatı altında diğer sendika kolları arasında gücüyle yerini almıştır” dedi.

 

SENDİKANIN ÜYE SAYISI 3000’E ULAŞTI

Konuşmasına devam eden Şube Başkanı Aygen “Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubemizi Türkiye genelinde yaptığımız çalışmalarla Genel Merkezimizin en çok üyesi olan ve en düzenli çalışma ortamını sağlayan şube durumuna getirdik, 50,100 kişi ile başlayan serüven bu gün 3000 üye sayısına ulaşmıştır, bu süre sarfında sendikamıza 1 adet araç satın aldık ve şimdide daha iyi hizmet üretebilmemiz açısından hizmet binamızı almış durumdayız. 140 m2’lik bir alana sahip olan sendikamız başkanlık sekretarya ve toplantı salonu şeklinde düzenlenmiştir, iletişimin kolay sağlanabileceği bir ortam oluşturulmuştur” dedi.

 

İŞ BAŞARISININ SAĞLANMASI NOKATASINDA

Aygen’in ardından konuşan Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak “ İş barışının sağlanması noktasında sendikalarımızın önemi çok büyük bir yer kaplamakta. Bu nedenle yaptığı özgün çalışmalar nedeniyle Bem-Bir-Sen Sendikasına teşekkür ediyoruz. Bu gün Kocaeli’nde geçmişe baktığımızda çok büyük atılımlar yapılmış durumda. Bu anlamda sendikalarımızın daha iyi binalara taşınması da bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

ÖZAK, HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Özak’ın ardından konuşan İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut “ Memur-Sen üyelerinin dışında günlük hayatta tüm vatandaşların hak ve hukukunu koruyan çalışmalar yürütüyor. Bu yeni merkezinde başta siz yöneticiler olmak üzere herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklin konuştu.

 

MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Memur Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık “ Memur-Sen ve Ben-Bir-Sen sıradan sendikalar değildir. Sendikal sorumluluklarımızı yerine getirirken her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gerek ülkemizde gerekse diğer mazlum milletlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda bu gün Kocaeli Şubemizin yeni binasını açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Hatice ŞENTÜRK

#

27 Tem 2017 - 16:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.