Berk Yetişken, Amerika’da

ISU World Cup şampiyonası nedeniyle milli takımla birlikte Amerika kampta olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un kısa mesafe hız patencisi Ber...

ISU World Cup şampiyonası nedeniyle milli takımla birlikte Amerika kampta olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un kısa mesafe hız patencisi Berk Yetişken, çalışmalarını sürdürüyor. 2002 Kış Olimpiyatları’nın düzenlendiği Southlake kentinde Serdar Iltır, Menderes Eren, İnan Eren, Fırat Yardımcı ve Selim Tanrıkulu ile birlikte bulunan Büyükşehirli Berk, hedeflerinin 2018’de Kore’de düzenlenecek Kış Olimpiyatları olduğunu söyledi.

 

Hedefimiz, kış olimpiyatları

Berk Yetişken, “Federasyon başkanımız Dilek Okuyucu, antrenörlerimiz Jimmy Jana ve Artur Sultangaliyev ile birlikte çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Dünya dereceleri ile aramızda yarım saniye fark var. Bunu da çok çalışarak aşacağımıza ve iyi bir derece alacağımıza inanıyorum. Kış olimpiyatlarına kadar çok güçlü bir ekip haline geleceğimizden eminiz” dedi.

#

06 Kas 2014 - 09:37 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.