Beşiktaş, Birlik’i resmen satın alıyor! Yeni isim yeni stat...

BJK 10 milyon lira verecek, yüzde 80’lik hisseyi satın alacak, maçlar yeni statta oynanacak, takımın adı da Anadolu Kartalları olacak. Taraflar masaya...

BJK 10 milyon lira verecek, yüzde 80’lik hisseyi satın alacak, maçlar yeni statta oynanacak, takımın adı da Anadolu Kartalları olacak. Taraflar masaya oturuyor

 

TAKIM 3 YILDA TAMAMEN BİTTİ

Siyasi makamların ‘akıl dolu’ projesiyle Kocaelispor’un yerine konmak istenen Kocaeli Birlik spor resmen bitti. Önceki gün yapılan Beşiktaş kongresinde Başkan Fikret Orman resmen Birlikspor’u satın almakta olduklarını söyledi ve projeyi genel kurula sundu. Körfez FK olarak Kocaelispor’un yerine konmak istenen ve hatta taraftarı bile transfer edilen takım, üç yılda bitirildi. Siyasilerin oyuncağı olup, 30 milyona yakın da borç yüklenen kulüp, Beşiktaş’a satıldı. Kapandı denen Kocaelispor ayakta dururken, Birlikspor tarihin tozlu raflarına kondu.

 

BAŞKAN YILMAZ DEVREDEN ÇIKIYOR

Beşiktaş, hem altyapısını güçlendirmek hem de Türk futboluna yeni yetenekler sunmak adına Kocaeli Birlikspor'u satın alma yolunda en önemli ve ilk adımı attı. Siyah-beyazlı kulübün gerçekleştirdiği mali ve idari kongrede görüşülecek olan konulardan biri de Kocaeli Birlikspor'u satın alma adına yapılacak oylama idi. Özellikle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın üzerinde durduğu konulardan olan pilot takım alma meselesi çözüldü. Mali ve idari kongrede Kocaeli Birlikspor'u almak için oylama yapıldı ve üyeler oylamada çoğunluk sağladı. Siyah-Beyazlı kulüp, 10 milyon TL'ye Kocaeli Birlikspor'un yüzde 80 hisselerinin sahibi olacak. Başkanlık görevi ise otomatikman Beşiktaş A.Ş. yönetimine geçecek.

#

22 May 2017 - 15:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Kocaeli Anadolu Kartalları olsaydı kocaeliden de taraftar toplardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 15:35