Besnili’ye yöneticisi olduğu vakıftan destek

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Veysel Besnili yöneticisi olduğu TÜRKAV’a destek aramaya gitti. TÜRKAV üyeleri Besnili’ye tam destek verdi.Tür...

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Veysel Besnili yöneticisi olduğu TÜRKAV’a destek aramaya gitti. TÜRKAV üyeleri Besnili’ye tam destek verdi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) önceki akşam ilk kez kendi içinden birini ağırladı. TÜRKAV Başkan Yardımcısı Dr. Veysel Besnili, MHP’den milletvekili aday adaylığı için vakıf yöneticilerinden ve üyelerinden destek istedi. Vakıftan Besnili’ye tam destek geldi. Düzenlenen programda TÜRKAV Başkanı Numan Erdem, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Şaban Ufuk, MHP Gölcük İlçe Başkanı İsmail Eroğlu ve vakıf üyeleri yer aldı.

BAŞARILI OLACAK
Vakıf Başkanı Erdem, “Dr. Veysel Besnili bizim yönetim kurulumuzda yer alıyor. Kendisi Gölcük bölgesinden aday adayı oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Biz inanıyoruz ki çok başarılı olacak. Kendi bölgesinde tanınan, Gölcük ve Karamürsel’de saygı gören bir isimdir. Biz vakıf olarak içimizden birine destek olacağız, bu demek değildir ki bir siyasi partiyi destekliyoruz. Bizim amacımız Veysel Bey’i desteklemektir” şeklinde açıklama yaptı.

KOCAELİ’YE SESLENDİ
Ziyarette konuşan Dr. Veysel Besnili ise “Tüm MHP camiasını, ülkemi ve Kocaeli’yi Ankara’da temsil etmek için TÜRKAV’dan destek almaya geldim. Ülke için MHP’nin şart olduğunu düşünüyorum. Seçimlerde tüm Kocaeli halkından destek bekliyorum” dedi. Yapılan ziyarette misafirlere ve üyelere çay ve çikolata ikramlarında bulunurken, Dr. Veysel Besnili, TÜRKAV üyelerine projelerini anlattı.

#

23 Mar 2011 - 16:34 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.