Bıçakladı kaçmak istedi fakat yakalandı

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki bir mekandan çıktıktan sonra kendilerini eve bırakan kişinin aracına bindikten sonra tartışan genç, bir kişiyi bıçaklayıp...

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki bir mekandan çıktıktan sonra kendilerini eve bırakan kişinin aracına bindikten sonra tartışan genç, bir kişiyi bıçaklayıp kaçmak isterken polis tarafından yakalandı. İddialara göre olay şu şekilde gelişti: Olcay Y. (22) dün gece yanında ağabeyi ve arkadaşları ile birlikte bir eğlence merkezinde eğlendi. Aynı mekanda bulunan Ümit C. da aynı mekanda eğlendi. Gecenin çıkışında Ümit C., Olcay Y. ve arkadaşlarını eve bırakabileceğini söyledi. gGençler aynı araç ile yola çıktı. Ancak bilinmeyen bir nedenden ötürü Ümit C. ile Olcay Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Olcay Y.yanındaki bıçakla Ümit C.'nı kafasından bıçakla yaralayıp kaçmak istedi. İzmit ilçe asayiş bürosu ekipleri zanlıyı Baş Kavşağında yakaladı. Ümit C.'ın hayati tehlikesi bulunmazken, Olcay Y. ise adliyeye sevk edildi.

#

07 Nis 2012 - 15:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.