Bilardoda altın çağ!

HUHARREM RAHMET MİLLİ TAKIMDA Kayseri’de yapılan ve 84 kişinin katılım gösterdiği turnuvada ferdi klasmanda takım oyuncularımızdan Muharrem Rahmet,...

HUHARREM RAHMET MİLLİ TAKIMDA

Kayseri’de yapılan ve 84 kişinin katılım gösterdiği turnuvada ferdi klasmanda takım oyuncularımızdan Muharrem Rahmet, Milli sporcu, aynı zamanda Dünya Şampiyonu olan Semih Saygıner ile yaptığı yarı final müsabakasında elenerek Türkiye 3. olarak Gölcük’ümüzü gururlandırmıştır. Ayrıca diğer takım oyuncularımızdan Mülazım Güner, Şemsettin Azimli de ilk 32’ye girme başarısı göstermişlerdir. Gölcük Belediyespor Bilardo takımımız göstermiş olduğu başarılarla İlçemizin ve belediyemizin ismini en iyi şekilde duyurdular. Takım halinde 2014 yılında Türkiye Şampiyonu ve 2015 yılında da Türkiye 3. Olan Gölcük Belediyespor Bilardo takımımız bundan sonra yeni başarılarla Gölcük’ümüzü en şekilde temsil etmeye devam edecek.

#

03 Ara 2015 - 11:02 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.