Bilge Baran’dan spor yapan kadınlara ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, eşi Bilge Baran’da halk ile iç içe olmayı sürdürüyor. Katıldığı her platformda özellikle kadınlara...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, eşi Bilge Baran’da halk ile iç içe olmayı sürdürüyor. Katıldığı her platformda özellikle kadınlara yönelik büyük desteği olan Bilge Baran, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ile birlikte Spor Akademisinde spor yapan kadınlara çat kapı ziyarette bulundu.

 

SPOR BAHANE, SOHBET ŞAHANE

Ev hanımından, çalışanına 60 kişilik kadın topluluğu ile bir araya gelen Bilge Baran’a ilgi yoğun oldu. Sıcak, samimi bir atmosferin oluştuğu ziyarette Bilge Baran kadınlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi, not aldı. Sizleri mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor diyen Bilge Baran,“ İlçemizde spor yapan kadınlarımızı ve onların yüzlerinde ki tebessümü görünce bizler de seviniyoruz. Halkımızın, vatandaşımızın istekleri bizim için önemli. Bu azimli duruşunuzdan dolayı hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

#

17 Eki 2017 - 10:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.