Bilgi Köprüsü öğrencileri, İngilizce konuşuyor

Bilgi Köprüsü Amerikan Kültür Derneği Etüt Merkezi Erken İngilizce Starter grubu öğrencileri, İngilizce’yi hayatlarının bir parçası olarak kullanmaya...

Bilgi Köprüsü Amerikan Kültür Derneği Etüt Merkezi Erken İngilizce Starter grubu öğrencileri, İngilizce’yi hayatlarının bir parçası olarak kullanmaya başladılar.

Bilgi Köprüsü Erken İngilizce Programı 1.2.ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan Starter grubu öğrencileri İngilizce’nin kullanım alanlarını yaşayarak öğrencilerine gösterebilmek amacı ile Arasta Park AVM’ye bir gezi düzenledi. Keyifli geçen gezide öğrenciler Early English öğretmenleri ile birlikte İngilizce yemek siparişi verebilmek, yaş gruplarına uygun oyuncaklar için jeton satın alabilmek gibi konularda dilin kullanım alanlarını yaşayarak öğrendiler. Gezi öncesi Early American English Starter öğrencilerinin sınıflarındaki hazırlığı görülmeye değerdi. Gezi günü heyecanla servislere binen sabah ve öğle grubu 1.,2., ve 3. sınıf Starter öğrencileri güzel telaffuzları ile siparişini verdikleri yemekleri yerlerken, Arasta Park AVM Genel Müdürü Metin Cantürk ile gerçekleşen İngilizce diyalogları görülmeye değerdi. Bilgi Köprüsü Amerikan Kültür Derneği Erken İngilizce Programının amacının 7-14 yaş grubu öğrencilerine klasik İngilizce kalıpları yerine yaşayarak uygulayarak dil öğretmek olduğunu belirten kurum yetkilileri uygulanan yöntemin bu yaş grubu öğrencilerinin beyninde yeni bir dil haritası oluşturmada önemli rol oynadığı belirtildi.

#

22 Mar 2011 - 16:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.