Bilgi Köprüsü Orman Haftası’nı kutladı

21-26 Mart Orman Haftası nedeni ile Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları kurucusu Ali Korkmaz, Genel Müdür Ahmet Eryılmaz, Genel Koordinatör Beyhan Gürsoy,...

21-26 Mart Orman Haftası nedeni ile Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları kurucusu Ali Korkmaz, Genel Müdür Ahmet Eryılmaz, Genel Koordinatör Beyhan Gürsoy, Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu Müdürü Evrim Sarıkaya, Montessori öğretmenleri ve öğrencileri Erguvan Park Ormanı'nda bir araya gelerek ‘Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu Ormanını’ oluşturdu.

 

“ORMANI SEVMESİNİ ÖĞRETİYORUZ”

Fidan dikmeden önce Orman Haftası ile ilgili şiir okuyup şarkılar söyleyen öğrenciler öğretmenleriyle beraber fidan dikmenin heyecanını yaşadı. Anaokulu Müdürü Sarıkaya, ormanların bir ülkenin en önemli zenginlik kaynağı olduğunu belirterek, “Ağacı, yeşili korumak hepimizin görevidir. Biz de küçük yaşta çocuklarımıza yeşili korumayı, ağaçları, ormanları sevmesini öğretmekteyiz” dedi.

 

YER TEMİNİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları kurucusu Ali Korkmaz ise “Bu haftalarda insanlarımıza, gençlerimize, öğrencilerimize ormanın, yeşilin, genel anlamda doğanın ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Doğaya, yeşile kıymet vermek için ağaç dikmekten işe başlıyoruz ve bu bilinci geliştirmeye çalışıyoruz. Bunun için burada toplandık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerin yer vererek çocukları da etkinliklere dahil etti. Ayrıca erguvan ağaçlarının temini ve alana desteklerinden dolayı belediye çalışlarına da teşekkür etti. 

#

26 Mar 2017 - 18:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.