Bilgi Küpü başarı geleneğini bozmadı

Bilgi Küpü Koleji, TEOG sınavında derece yapan öğrencilerine okul bahçesinde düzenlenen törenle plaket verdi. ÖSYM tarafından açıklanan sonuçlara göre...

Bilgi Küpü Koleji, TEOG sınavında derece yapan öğrencilerine okul bahçesinde düzenlenen törenle plaket verdi. ÖSYM tarafından açıklanan sonuçlara göre bu yıl soruların daha zor olmasına rağmen 120 soruda 120 doğru cevap vererek Türkiye birincilerinden biri olmayı başaran Batuhan S., 119 doğru yapan Begüm İ., 119 doğru yapan Mehmet İ.C., 118 doğru yapan Ece I.S., 118 doğru yapan Halime S.Ç.’ye Kurucu Genel Müdür Kenan Demir, Ortaokul Müdürü Gülsüm Özdemir ve öğretmenleri tarafından plaket verildi.

 

BAŞARI GELENEĞİ SÜRECEK

Ayrıca okul müdürü Gülsüm Özdemir başarılı sonuçlar alan diğer öğrencilere de üstün başarı belgesi vererek tebrik etti ve açıklanan sonuçlara göre okulda 8. sınıf öğrencilerinin yüzde 50’sinin 110 net ve üzeri sonuçlar alarak üst düzey liselere ve fen liselerine girmeye aday olduklarını, Bilgi Küpü Eğitim Kurumları olarak daha önceden de tam doğru yaparak Türkiye birincisi çıkarıldığını ve bu başarı geleneğinin devam ettirileceğini açıkladı.

#

14 Oca 2017 - 14:23 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.