Bilgi Küpü Koleji gün sayıyor...

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde otogar karşısındaki mevcut kolej binasında anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak yaklaşık 100 personelin görev yaptığı ve...

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde otogar karşısındaki mevcut kolej binasında anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak yaklaşık 100 personelin görev yaptığı ve 500’ün üzerinde öğrencisi bulunan Bilgi Küpü yakında yepyeni bir koleje kavuşacak. Kurucu Genel Müdür Kenan Demir önderliğinde 11 bin metrekare alana yapılan içinde her anlamda birçok etkinlik bölümleri bulunduran yeni yerleşke binasının açılışı için gün sayıyor.

 

YOĞUN TALEP

Gazetemizi ziyaret eden Bilgi Küpü Koleji Genel Müdür Yardımcısı Nejdet Özmen, Kurum olarak ezberci eğitimin dışında kalıcı eğitimi sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Başarının ekip işi olduğunu ifade edep Özmen “İki yıl içinde mevcut okul binamızın kontenjanı anaokul, ilkokul ve ortaokul olarak sene başında doldurduk. Yoğun taleplerden dolayı yeni kampus planımıza hayata geçirdik önümüzdeki günlerde de açacağız ” şeklinde konuştu. Erkan Ünal ise bu yeni eğitim yuvasının Kocaeli’ye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. 

#

17 Eki 2017 - 12:52 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.