Bilgi Küpü’nden 4 haftalık yaz kampı

    Bilgi Küpü yaz okulu, tüm sportif aktivitelerle hızla devam ediyor. Bayram ertesi 4 Ağustos tarihinde 3’üncü dönem olarak devam edecek olan yaz ok...

 

 

Bilgi Küpü yaz okulu, tüm sportif aktivitelerle hızla devam ediyor. Bayram ertesi 4 Ağustos tarihinde 3’üncü dönem olarak devam edecek olan yaz okulumuzun öğrencileri açık havada out door english activity dersinde çok mutlu olduklarını belirtti. 11 Ağustos 8 Eylül arası sadece 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 haftalık yaz kampı düzenlendi

ERKEN BİLİNÇLENECEKLER

11 Ağustos 8 Eylül arası sadece 8.sınıf öğrencilerine yapılacak olan teog yaz kampına ilgi büyük oldu. Teog sınavlarının birincisi Kasım ayında olmasından dolayı öğrencilerin gerek motivasyonlarının, gerek bilinçlenmelerinin gerekse bilgi ve konu olarak erken olacak olan bu sınava daha iyi hazırlanmaları için 4 haftalık yaz kampı düzenlendi.

ÇOK FAYDASI OLACAK

Kamp, haftalık program şeklinde öğlene kadar ders, öğleden sonra ise aktivite, test ve deneme şeklinde olacak. Bu kampın öğrenciler için eğitim öğretim yılına daha hazır olmaları ve özellikle birinci yazılı sınavları hem de 1. teog sınavı için çok faydası olacak. 

#

22 Tem 2014 - 12:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.