Bilim Merkezinde hafta içi de atölye çalışması var

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından nisan ayında açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğ...

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından nisan ayında açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hafta içi atölye çalışmaları başladı. Yoğun talep üzerine artık perşembe ve cuma günleri de atölye çalışmaları yapılıyor.

 

PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ

Hafta sonu grup kontenjanları, etkinliklerin ilanının ardından kısa sürede dolduğu için hafta içine de çalışmalar eklendi. Hafta içi atölye çalışmaları perşembe ve cuma günleri öğrencilerin okul eğitimlerinin aksamaması için 16.00-17.00 saatleri arasında yapılacak. Her hafta farklı bir atölyenin yapıldığı çalışmalar uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor.

#

26 Ara 2015 - 16:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.