Bin bir surat dolandırıcı yakalandı

20 ayrı suçtan aranan, 30 sabıkası olan ve sadece ilimizde işlediği suçlardan 2 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bin bir surat lakaplı Yıldıray Gökgöz (...

20 ayrı suçtan aranan, 30 sabıkası olan ve sadece ilimizde işlediği suçlardan 2 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bin bir surat lakaplı Yıldıray Gökgöz (32) Körfez’de ikamet ettiği evinin önünde yakalandı.

Ülke çapında birçok dolandırıcılık olayına karışan, 20 ayrı suçtan aranan, 30 sabıkası olan bin bir surat lakaplı Yıldıray Gökgöz önceki akşam yakalandı. Emniyetten yapılan açıklamaya göre olay şöyle gerçekleşti ilimizin yanı sıra Çanakkale, Bursa ve İstanbul illerinde işlediği suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan ve birçok sahte kimlikle kılık değiştirerek yüzlerce suç işleyen zanlının Körfez ilçesinde bir evde bulunduğu ihbarını alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri harekete geçti.

12 SAAT BEKLEDİLER
Körfez Kent TOKİ konutlarında oturduğu ve 07 VY 011 plakalı bir araçla dolaştığı belirlenen Gökgöz’ün evi önünde beklemeye başlayan asayiş ekipleri yaklaşık 12 saatlik bekleyişin ardından Gökgöz’ün evden çıktığını farketti. Bir anda Gökgöz’ün üstüne çullanan asayiş şube ekipleri bin bir surat lakaplı dolandırıcıyı gözaltına aldı. Üzerinden Muammer Karlı adına düzenlenmiş sahte ehliyet çıkan Yıldıray Gökgöz asayiş şubede ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

#

20 Şub 2011 - 09:46 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.