Bina sakinlerini soluğu sokakta aldı

Olay, İzmit ilçesi Turgut Mahallesi Abidin Arak Sokak üzerindeki 4 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye 4 katlı bir binanı...

Olay, İzmit ilçesi Turgut Mahallesi Abidin Arak Sokak üzerindeki 4 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye 4 katlı bir binanın en üst katında bulunan elektrik saati birden alev alarak yanmaya başladı. Yangını fark eden bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, dumandan etkilenmemeleri için apartman sakinlerini tahliye etti. Ekipler daha sonra yanar vaziyette bulunan elektrik saatine müdahale ederek söndürdü. Öte yandan apartman sakinlerinin, yapılan değişimlerin ardından tüm elektrik saatlerin teker teker yandığını ifade ettiler. Can kaybı ve yaralananın olmadığı yangın hakkında inceleme başlatıldı.

#

26 May 2017 - 14:51 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.