Bingöllülerden Öz’e hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Değirmenci ve dernek yöneticileri Gölcük Cumhuriyet Savcılığına atanan Cengiz Öz'ü makamında ziyaret ederek ha...

Kocaeli Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Değirmenci ve dernek yöneticileri Gölcük Cumhuriyet Savcılığına atanan Cengiz Öz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kocaeli Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Değirmenci, “Gölcük’te göreve başlayan savcımız sayın Cengiz Öz’e yeni görevlerinde başarılar dilemek amacıyla kendilerini ziyaret ettik” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Değirmenci, “Gerek şahsım, gerek derneğimiz adına, ilimizin ve ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Aynı zamanda derneğimizin üyesi olan Savcımız Cengiz Öz’e başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Savcı Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Değirmenci ve beraberindekilere teşekkür etti. Nurşah ŞAHİN

#

22 Eki 2016 - 13:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.