Bir Çınar daha devrildi

İzmit’tin en eski esnaflarından olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Çiçekçi Kazım’ın babası Açelya Çiçekçiliğin sahibi Mustafa Reşat Sakarya 96...

İzmit’tin en eski esnaflarından olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Çiçekçi Kazım’ın babası Açelya Çiçekçiliğin sahibi Mustafa Reşat Sakarya 96 yaşındaki hayatını kaybetti.

İzmit Orhan Mahallesi Bağçeşme Sokak adresinde ikamet eden İzmit’in en eski esnaflarından Açelya Çiçekçiliğin sahibi 96 yaşında 2 çocuk babası Mustafa Reşat Sakarya yaşlılığa bağlı yaşamını yitirdi. Çiçekçi Kazım ile birlikte 2 çocuk sahibi olan Sakarya’nın cenazesi sevenlerinin geniş katılımı ile Fevziye Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığına defnedildi.

#

21 Ağu 2013 - 14:18 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.