Bir garip intihar!

Karamürsel D-130 Karayolu beton yol mevkiinde meydana gelen olayda Yalova'dan İzmit istikametine gelmekte olan Temel Cebeci (48) idaresindeki 67 TH 55...

Karamürsel D-130 Karayolu beton yol mevkiinde meydana gelen olayda Yalova'dan İzmit istikametine gelmekte olan Temel Cebeci (48) idaresindeki 67 TH 550 plakalı otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Temel Cebeci, sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılarak Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Temel Cebeci, daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

 

ARACIN İÇİNDE NOT BULUNDU

Temel Cebeci’nin kaza yaptığı otomobil içinden çıkan not ise olayın trafik kazası olmadığını, Cebeci’nin otomobili ile intihar ettiğini gözler önüne serdi. Otomobilde bulunan notta, “Ölümümden şu kişiler sorumludur. Tüm mal varlığımı Kızılay’a bağışlıyorum” şeklinde ibarelerin yer aldığı ileri sürüldü. Temel Cebeci’nin bir süre önce eşinden ayrıldığı ve bu nedenle eski eşinin yaşadığı binanın önündeki ağaca kasıtlı olarak çarptığı ortaya çıktı. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.Nuri AKÇAHARMAN

#

03 Eki 2015 - 09:46 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.