Bir günlük kazancını onlara bağışladı

ÜZERİNE GİYDİĞİ TİŞÖRT İLE KAMPANYASINI DUYURDU Derince ilçesinde simitçilik yaparak geçimini sağlayan Erkan Ayhan isimli vatandaş örnek bir davran...

Bir günlük kazancını onlara bağışladı
Haber albümü için resme tıklayın

ÜZERİNE GİYDİĞİ TİŞÖRT İLE KAMPANYASINI DUYURDU

Derince ilçesinde simitçilik yaparak geçimini sağlayan Erkan Ayhan isimli vatandaş örnek bir davranışa imza attı. Bir günlük kazancının tamamını 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine bağışlayan Erkan Ayhan, satış yaparken de üzerine giydiği tişört ile kampanyasını duyurdu.

 

ice11-208.jpg

 

"SİMİT SATTIK, SU SATTIK, AMA VATANI SATMADIK"

Özel yaptırdığı tişörtünün ön yüzüne "Satılan simitler 15 Temmuz Şehit Ailelerine" yazdıran Kandıralı simitçi Ayhan, arka tarafına ise, "Simit sattık, su sattık ama vatanı satmadık" sözünü yazdırdı.

 

"KAZANCIMI 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLAYACAĞIM"

Daha önce de aynı şekilde Gazze'ye yardım gönderdiğini söyleyen Kandıralı simitçi Erkan Ayhan, "Başbakanlık bu konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Bu açıklamadan sonra ben de kendi kendime yardım etme kararı verdim. Bundan yaklaşık 15-20 gün önce de yine simit satarak Gazze'ye bir bağış yapmıştım. O zaman iki günlük kazancımı Gazze'ye bağışlamıştım. Bugünkü kazancımı da Allah nasip ederse götüreceğim ve 15 Temmuz'daki şehit ailelerine bağışlayacağım. Böyle bir karar aldım. Kendi kendime bunu yapıyorum. Ne mutlu bana. Başbakanlık hesap açmış bu bağışlar için. Ben de gidip o hesaba bağışı yatıracağım. Vatandaşlar da güzel yorumladılar. 'Allah kabul etsin' diyorlar. Herkes güzel yorum yaptı. Hatta tişörtü görerek simit almaya gelenler var" dedi.

#

27 Tem 2016 - 12:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.