Bir yılda 6 sertifika aldı

26 yaşındaki Fetih Yılmaz, KOMEK kurslarından bir yıl içersinde 6 farklı branştan sertifika alarak büyük başarı gösterdiBüyükşehir Belediyesi bünyesin...

26 yaşındaki Fetih Yılmaz, KOMEK kurslarından bir yıl içersinde 6 farklı branştan sertifika alarak büyük başarı gösterdi

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KOMEK) genç yaşlı demeden eğitim sevdalısı insanların yuvası olmaya devam ediyor. Değirmendere KOMEK Kurs Merkezi’nde eğitim alan 26 yaşındaki Fetih Yılmaz, KOMEK kurslarından bir yılda 6 farklı branşta sertifika alıp büyük bir başarı elde etti.
KOMEK HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ
KOMEK kurslarına ilk defa 2011-2012 Eğitim Öğretim dönemimde başladığını söyleyen Fetih Yılmaz, kaliteli eğitimi olan bu kurslara herkesin katılması gerektiğini belirterek, “Kocaeli’ye üniversite okumak için geldim. Kocaeli Üniversite’sinden mezun olduktan sonra KOMEK’le tanıştım. Bu yıl 6 farklı branşta kursa katılıp 784 saat eğitim aldım. KOMEK kursları hayatımı çok değiştirdi, hayata farklı açılardan bakmama yardımcı oldu. İlk olarak bilgisayar kurslarıyla başladığım eğitim maratonuna Bilgisayar Sistem Bakım Onarım, Grafik ve Animasyon Tabanlı Web Sayfa Tasarımı, Rusca, İngilizce ve Mesleki Rusça kurslarıyla devam ettim.
DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN KOMEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hem ücretsiz hem de bu kadar kaliteli eğitim veren bir kurum ile hizmet vermesini takdir ettiğini söyleyen Yılmaz; “Bu kurslar sayesinde insanlar daha aydın yarınlara ulaşacaktır eminim. Genç yaşlı herkese bu kursları tavsiye ediyor ve bu kursların verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

#

10 Ağu 2012 - 10:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.