Bira parasını vermeyince canından oluyordu

Arslanbey’de bir büfeye giden Nedim Onay isimli şahıs bedava alkol ve sigara isterken silahlı saldırı sonucu yaralandıKartepe İlçesi Arslanbey’de Kere...

Arslanbey’de bir büfeye giden Nedim Onay isimli şahıs bedava alkol ve sigara isterken silahlı saldırı sonucu yaralandı
Kartepe İlçesi Arslanbey’de Kerem Büfe isimli dükkanı çalıştıran Emre A. isimli şahıs haftada bir gün baktığı iş yerinde az kalsın katil oluyordu. Alınan bilgilere ve iddialara göre; Nedim Onay isimli şahıs Kerem Büfeye geldi. Çevresinde herkesçe iyi bilinen Emre A.’dan bedava alkol ve sigara istedi.
3 KURŞUN İSABET ETTİ
Büfenin kasa bölümünde bulunan Emre A. Nedim Onay’ın isteğine ters cevap verince aralarında tartışma başladı. Nedim Onay sinirlerine hakim olmayınca Emre A.’nın üzerine atladı. Kendisini savunmak isteyen Emre A. üzerinde taşıdığı ruhsatsız silahı çekerek Onay’ın üzerine 5 el kurşun sıktı. Tabancadan çıkan kurşunlardan 3 tanesi Onay’a isabet etti. Emre A. kurşunlama olayını gerçekleştirdikten hemen sonra yaya olarak büfeden uzaklaştı.
SAĞLIK DURUMU İYİ
Bir çenesine ikide baldırına kurşun isabet eden Onay çevredekilerin yardımı ile özel araçla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurşunların sıyırdığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen servis şoförü Nedim Onay bir müddet müşahede altında tutuldu. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemenin ardından konuyla ilgili soruşturma başlattı.

#

09 Eyl 2013 - 22:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.