Bira şişesi ile polise saldırdı 2 memuru darp etti

İzmit’te polisi görünce kaçtığı ve köşeye sıkışınca da bira şişesini kırıp peşindeki polislere saldırdığı ve 2 polisi darp ettiği iddia edilen Serkan...

İzmit’te polisi görünce kaçtığı ve köşeye sıkışınca da bira şişesini kırıp peşindeki polislere saldırdığı ve 2 polisi darp ettiği iddia edilen Serkan E. gözaltına alındı. Şahısın üzerinde 1 bıçak ve 6 gram esrar maddesi bulundu.

İzmit İlçesi Topçular Mahallesi’nde bir kişi polise mukavemet suçlaması ile gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Şeref Meydanında önceki akşam saat 21:30 sıralarında bölgede devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri kendilerini görünce kaçmaya başlayan Serkan E. (39) isimli şahıstan şüphelendi. Şahsın peşine düşen ekipler, Serkan E’yi sıkıştırınca kimlik göstermesini istedi. Elindeki bira şişesini kırarak küfürler edip polise saldıran şahıs G.H ve M.K isimli polisleri darp ederek yaraladı. Memurlar biber gazı ile Serkan E.’yi etkisiz hale getirdi. Bölgeye gelen takviye ekipler de şahısı kelepçeleyerek polis merkezine götürdü.

Kabul etmedi
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulan Serkan E’nin yapılan üst aramasında bir adet bıçakla 6 gram esrar maddesi çıktı. Daha önce uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmaktan çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenilen şahıs ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs basın mensuplarına “ Doğru dürüst yazın. Benim üzerimde ne bıçak nede esrar vardı. Onlar benimse O… çocuğuyum” diye bağırdı.
Darp edilerek yaralanan 2 polis memurunun da 4’er gün “iş göremez” raporu verildiği öğrenildi.

#

25 Kas 2011 - 14:41 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.