Birlik, Geel FC’yı da yendi: 4-3

HAZIRLIK SERİSİ SÜRÜYOR Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kocaeli Birlikspor, ikinci etap kamp çalışmalarında hazırlık maçı serisini...

HAZIRLIK SERİSİ SÜRÜYOR

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kocaeli Birlikspor, ikinci etap kamp çalışmalarında hazırlık maçı serisini devam ettiriyor. Oynadığı ilk hazırlık maçında Konya Selçukluspor’a 1-0 yenilen yeşil siyahlılar, son oynadığı hazırlık maçında ise Sakaryaspor’u 1-0 yenmişti. Sakaryaspor maçının ardından Belçika 2.Lig takımlarından Geel FC.ile karşılaşan Kocaeli Birlikspor, üçüncü hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. Baskı ve prese dayalı oyun sergileyen Kocaeli Birliksporlu futbolcuların kazanma hırsı, teknik direktör İbrahim Ertekin’i memnun etti.

 

GOLLER ERHAN VE GÖKHAN MERAL’DEN

Belçika temsilcisi Geel FC karşısına Fatih Erhan, Emre, Engin, Gökhan, Turgay, Vedat Cafercan, Erhan Şentürk, Burak ve Uğur on biri ile sahaya çıktı. Geel FC karşısında golleri Erhan Şentürk 2, Gökhan Meral ve kampta denenen İsviçre asıllı 22 yaşındaki Richard Yarsuvat kaydetti. Bugün Alman temsilcisi Werder Bremen ile saat 18.00’de karşılaşacak olan Yeşil Siyahlılar 10 Ocak’ta Antalya’daki kampını tamamlayacak. Bir günlük iznin ardından futbolcular, 12 Ocak Pazartesi günü Yarımca Brunga tesislerinde saat 14.00’de toplanacak. Yeşil siyahlılar, saat 15.00’de ise ilk idmanını gerçekleştirecek.

#

08 Oca 2015 - 13:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.