Birlikspor dün resmen kuruldu

        DÜN 15.00’TE DOSYA TESLİM EDİLDİ 2.Lig’de ilimizi temsil eden Körfez FK’nın adı artık Kocaeli Birlikspor olacak. Kocaeli Birlik Sportif Hizmet...

 

 

 

 

DÜN 15.00’TE DOSYA TESLİM EDİLDİ

2.Lig’de ilimizi temsil eden Körfez FK’nın adı artık Kocaeli Birlikspor olacak. Kocaeli Birlik Sportif Hizmetleri A.Ş. adıyla kurulan şirket, Körfez FK’nın futbol şubesini sarın aldı ve 2.Lig’de oynama hakkını elde etti. Kulübün kurucu başkanı olarak görev yapacak Murat Aydın, dün kuruluş dosyasını İstanbul’a götürdü ve saat 15.00 itibariyle dosyayı teslim ederek işlemleri resmileştirdi.

 

ÖNCE UĞUR, SONRA GİRAY BULAK

Aydın, hemen teknik heyet kuruluşu için kolları sıvadı. Başkan Aydın, ilk etapta Muharrem Uğur ile temasa geçti ve kente davet etti. Muharrem Uğur ile masaya oturacak Murat Aydın, anlaşma sağlanamazsa, hemen Giray Bulak’a dönecek. Daha önce Bulak ile görüşme yapan Aydın, bu projeden söz etmiş ve fikir alış verişinde bulunmuştu. Bulak da teklife sıcak bakmıştı. 

#

23 Haz 2014 - 17:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.