Birlik’te göğüs geriyorlar!..

2 oyuncusu cezalı olan Birlikspor, Maraş hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü   TOPARLANIYORLAR Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi...

2 oyuncusu cezalı olan Birlikspor, Maraş hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü

 

TOPARLANIYORLAR

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kocaeli Birlikspor önceki gün gerçekleştirdiği teknik ve taktik antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Pazar günü Kahramanmaraşspor’u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, oldukça istekli ve tempolu bir antrenmanı geride bıraktı. Oyuncu eksiğinin olmadığı antrenman ısınmanın ardından 5’e 2 oyunu ve çift kale maçla sürdü. Oyunda ve maçta oyuncuların performansı ve isteği teknik heyetin yüzünü güldürdü.

 

İLK MAÇ MARAŞ’IN

Ligde 35 puanla 11.sırada olan Kahramanmaraşspor deplasman karnesine; 13 maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 9 puan yazdırdı. Bu maçlarda rakip kaleleri 8 kere havalandırmasına karşın kalesinde 19 gol gören Maraş ekibi, evindeki ilk maçta galibiyet elde etmişti. Buna karşın 46 puanla 4.sırada bulunan temsilcimiz Kocaeli Birlikspor evinde yaptığı 14 maçta yalnızca 2 maç kaybetti. Alparslan Türkeş’te 28 puan toplayarak rakiplerinin korkulu rüyası olan Birlikspor rövanşta “mutlak galibiyet” arayacak.

 

2 OYUNCU CEZALI

Maddi sorunların sahaya yansımasından dolayı geçen hafta deyim yerindeyse içini döken teknik direktör Fatih Akyel, kendileri için son derece önemli bir maça çıkacaklarının altını çizdi. Akyel, “Geçen hafta kötü oymayıp hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Ancak geride bırakmasını bildik ve Maraş maçına motive olduk. Sakatlarımız iyileşti, hastamız yok. 2 cezalımız var; Onur ve Erdi. Zor bir maç olacak. Rakibimiz de diri ve koşan bir ekip. Ancak biz maçtan galibiyetle ayrılan taraf olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

#

24 Mar 2017 - 10:56 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.