Bocce'de kupalar sahiplerini buldu

11 OKULDAN 80 SPORCU KATILDI Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi önündeki açık alanda gerçekleşen organizasyona 11 okuldan 2004-2005 doğumlu 80 spo...

11 OKULDAN 80 SPORCU KATILDI

Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi önündeki açık alanda gerçekleşen organizasyona 11 okuldan 2004-2005 doğumlu 80 sporcu katıldı. Yarışma direktörlüğünü Serkan Çukadar ve Beden Öğretmeni Fulya Erten yaparken, 12 hakem de organizasyonda görev altı. Sporcuların yaptığı atışlar titizlikle ölçülürken, organizasyon iki gün sürdü. Havanın da elverişli olması, organizasyonun her hangi bir iklim sorunu yaşamamasını da beraberinde getirdi.

 

BAŞARILI BİR ORGANİZASYONDU

Kızlarda birinciliği elde eden Derince Cumhuriyet İlköğretim Okulu sporcular yarışma sonunda büyük bir sevinç yaşarken, ikinciliği Kartepe Karatepe, üçüncülüğü İzmit Emek Dayanışma, dördüncülüğü ise Alikahya Fatih İlköğretim Okulu elde etti. Erkeklerde ise birinci Alikahya Fatih, ikinci Emek Dayanışma, üçüncü Mehmet Sinan Dereli dördüncü ise Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okulu oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi. Ahmet AKAY

 

KÜÇÜK KIZLAR BOCCE DERECELERİ

1.İzmit Emek Dayanışma İlköğretim Okulu

2.Kartepe Karatepe İlköğretim Okulu

3.İzmit Emek Dayanışma İlköğretim Okulu

4.Alikahya Fatih İlköğretim Okulu

 

KÜÇÜK ERKEKLER BOCCE DERECELERİ

1.Alikahya Fatih İlköğretim Okulu

2.İzmit Emek Dayanışma İlköğretim Okulu

3.Mehmet Sinan Dereli İlköğretim Okulu

4.Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okulu

#

22 Nis 2016 - 09:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.